Alle priser i internettbutikken oppgis i norske kroner og er inklusiv moms på varer som er momsbelagte. Hvis en pris ikke er blitt oppdatert, eller om prisen er feil, så skal gjeldende pris følges. Fraktkostnad kommer i tillegg, men ingen ytterligere skatt eller avgift.

Personopplysninger
Alle som handler i vår internettbutikk må legge igjen en del personopplysninger og godkjenne at vi lagrer og bruker disse til å fullføre vår kundeoppfølging. Luftfartsskolen håndterer alle personopplysninger på sikrest mulig måte. Vi utleverer kun dine personopplysninger til tredjepart dersom det er behov for:

• Kontroll av kredittverdighet
• Lovbestemte tilfeller
• Når du selv har gitt samtykke

Angre- og returrett / Pengene tilbake
Hos oss kan du innen 14 dager returnere det du har kjøpt i henhold til angrerettloven. Du kan selv velge mellom å bytte til en annen vare, eller få pengene tilbake.

Hvis det er noe feil med varen, vi gir deg feil opplysninger om varen eller ikke leverer som avtalt, kan du returnere varen innen 14 dager, og få pengene tilbake, uten diskusjon.

Husk kvittering og varen skal være i samme stand som da den ble mottatt. En uskadet vare kan leveres tilbake etter avtale med vårt kundesenter. Du får da alle pengene tilbake unntatt returkostnad som dekkes av forbruker i henhold til angrerettloven. Varer som er sendt i retur per postoppkrav vil ikke bli hentet og behandlet.

Angreretten gjelder ikke:

Dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.
Varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.

Retur av produkter som er kjøpt i vår nettbutikk

Viktige anbefalinger:

Spar på originalemballasje. Du som kunde er ansvarlig for produktet under transport tilbake til oss. Varen må pakkes forsvarlig. Varen(e) skal alltid returneres i den opprinnelige produktpakningen og transportemballasjen som den ble levert i.
Varen(e) skal være komplett. Det innebærer at alt tilbehør skal være med i returen. Dersom returen ikke er komplett vil Luftfartsskolen debitere innkjøpspris på de delene som måtte mangle.
Ved retur må du fylle ut angrerettskjemaet du mottok sammen med ordrebekreftelsen.
Husk kvittering.

Betaling

Bruk av Visa/Mastercard/Paypal
Vi benytter PayPal som sikker betalingsløsning. PayPal bruker noen av de mest effektive verktøyene for datakryptering som eksisterer, og de overvåker transaksjoner døgnet rundt slik at du kan føle deg helt trygg.

Merk: Du trenger ikke inneha eller opprette en PayPal konto for å betale. Du får to valg i betalingsvinduet hos PayPal, og du velger da at du ikke har konto og ønsker å betale med kort isteden for å logge inn. Å registrere en konto for senere bruk er helt valgfritt!

Betaling ved henting
Varene kan hentes hos oss, og du kan velge å betale hos os ved henting med kort eller kontant. Vi har begrenset med veksel så vi ser helst at betalingen skjer med kort.

Frakt

Posten servicepakke innland
Alle bestillinger i nettbutikken som sendes pr. post sendes med postens klimanøytrale servicepakke. Dette for at det skal opprettes et sendingsnummer så du som kunde kan spore pakken. Dette er en sikkerhet både for deg og for oss slik at pakken kommer dit den skal til rett tid. Priser på porto følger posten sine satser, og dette regnes automatisk ut i handlekurven etter vekten på varene som bestilles.

Betaling ved henting (Luftfartsskolen AS)
Du kan velge å hente bestillingen din hos oss, og da slipper du betale fraktkostnader. Velg dette ved utsjekk.

Gratis
Dette alternativet kommer fram ved kjøp av kurs uten bøker og bestilling av tilgang til nettskole. På disse produktene er det ingen fraktkostnader.