ATPL teorikurs med norges dyktigste faglærere

vidde No Comments

Utnytt ditt fortrinn som Privatflyger - start ATPL teorikurs med norges dyktigste faglærere

Du vil få full kredit for ditt PPL sertifikat inn i fagskolestudiet. Begynn rett på ATPL teorien og oppnå 120 fagskolepoeng ved fullført fagskolestudium

  • Komplett ATPL nettkurs inkl. 120 timer klasserom siden 2001

  • Lærerstyrt oppfølging i nettskolen

  • Intergrert CBT i nettskolen

  • CAE/Oxford læremateriell

  • Studielån i Lånekassen

Norges eldste

Luftfartsskolen, Norges eldste sivile flyskole, ligger ikke mer enn 15 minutters kjøring fra Oslo. Kjeller flyplass er ideell som skolebase, mellom de tre større flyplassene Gardermoen, Rygge og Torp.
Luftfartsskolen har lykkes med å tiltrekke seg de beste lærekreftene innen industrien. Mange med flere tiårs erfaring fra intern opplæring av piloter i større selskap som SAS, CAE og BA for å nevne noen.

Godkjent i Lånekassen

Luftfartsskolen er en offentlig godkjent flyskole (ATO) som tilbyr både trafikkflygerutdanning og utdanning til privatflygersertifikat. Skolens yrkesutdanningstilbud er godkjent av NOKUT og organisert som fagskolestudium med studielånsrett i Lånekassen.

Pris

Vi har som beskrevet et kompromissløst krav om bransjeerfaring blant instruktørene og har også lagt oss langt over luftfartsmyndighetenes minstekrav (75t) med 120 undervisningstimer i klasserom.
Pris for komplett nettkurs inkl. klasseromsundervisning: kr. 32.710,-

Bokpakken inneholder: CAE-manualene, Instrument Flight Procedure, Jeppesen Student manual og kommer i tillegg (kr. 13.290,-).

Søk om opptak til fagskolestudium

Søknadskjema ATPL teorikurs