Alt starter her

vidde No Comments

Start nå – kom fly med oss!

Privatflyger  – Trafikkflyger  – Sjøflyger  – Helikopterpilot

2016/2017
Med skolens PPL nettkurs er du umiddelbart i gang. Luftfartsskolens PPL kurs består av teoribøker, nettundervisning og klasseromsundervisning.
Kurset er tilpasset studenten slik at man kan studere i eget tempo. Normal gjennomføringstid er 3-6 mnd. Obligatoriske innsendingsoppgaver leveres i nettskolen parallelt med at man leser teoribøkene og løser øvingsoppgaver. Oppgavene blir rettet av en faglærer. Det er i tillegg muligheter for å sende spørsmål direkte til faglærer via nettskoleløsningen.

En spørsmålsbank for egentrening til eksamen er tilgjengelig i nettskolen, sammen med CBT til noen av fagene som visualiserer teorien ved hjelp av videoer og animasjon. Det finnes også en "læringssti" for repetisjon av fagene før eksamen.

Inneværende år kan du i tillegg følge klasseromperiodene til privatflygerlappen eller du kan gå videre i skolens to-årige fagskolestudium med studiestart 16. januar.

Les mer om fagskolestudiet Les mer om privatflygersertifikatet

 

All flygetrening og klasseromsundervisning foregår på Kjeller flyplass. Se hvilke fly og helikoptre som benyttes nedenfor.

Informasjon om innholdet i nettskolen

Klasseromsperioder

ingen aktiviteter planlagt